Priser


Behandling på klinikken 

Gudme Fysioterapi, Poppelvej 6, 5884 Gudme

Behandling afregnes privat og udenom den offentlige sygeforsikrig,  men er man medlem,  vil du  modtag tilskud fra sygeforsikringen "danmark" og de fleste forsikringer. En god ide kan være at høre ens egen  forsikring før man bestiller tid. 

1. konsultation

DKK 700,00

1. konsultation starter med samtaler og indledende undersøgelser og diagnosering.

Der laves en videre handleplan af forløbet, evt. opstart af behandling og næste behandling aftales hvis nødvenigt. Der føres journal af konsultationen.

Opfølgende behandling

DKK 500,00

Vi laver en behandling baseret på den aftalte handleplan. Vi følger op på de øvelser som du har udført og resultaterne af dem. Vi justerer handleplanen og planlægger en ny tid eller afslutter forløbet. Der føres journal af konsultationen. 

Betaling i klinikken:

Der kan betales med kontanter eller Dankort 

Hvor mange behandlinger skal der til ? 

Mange patienter spørger ofte hvor mange behandlinger skal der til, før de er fri for svimmelhed eller kan de ting de vil igen?


Dette kan være et meget svært spørgsmål at svare korrekt på, da det afgøres af hvilken svimmelhed der er tale om, hvilke andre udfordringer man har med sig og hvor lang tid man har haft det. Så en helt specifik og præcis prognose og tidhorisont kan være svært at sige hver gang, men oftest vil man opleve en bedring inde for 2-4 uger, men dette vil naturligt varier fra person til person.